Tag-arkiv: IKEA

Sommaren so far

Tänkte bara passa på att rapportera vad vi har gjort hittills i sommar… Vi gick ju ut hårt med ett sedvanligt midsommarfirande med Sofia, Mattias, Lovisa, Markus, Louise och Tommy på besök. Precis lika skoj som det brukar vara, förutom att vi tyckte att vädret var lite emot oss. Det skulle dock visa sig i efterhand att vädret kanske inte hade varit så tokigt under helgen, dagarna efteråt var nämligen värdelösa (vädermässigt iaf).

Läs mer »

Publicerat i Allmänt | Också taggat , , | Stängt för kommentarer

Skrivbordet Mikael

Så var höstlovet till ända. Egentligen är det väl inte så mycket till lov, vi jobbade ju måndag-onsdag. Nu var jag iofs på kurs i Umeå tisdag och onsdag, så jag ska inte klaga. Skönt att få en riktigt långhelg i alla fall. Men det har blivit mycket bilkörning… Vi hade ju tänkt åka och hälsa på Ingela i Boden, och det gjorde vi också. Men vi körde en liten omväg via Piteå, Marianne skulle nämligen kolla på potentiella tärnklänningar där. Och tur var väl det, för hon hittade en väldigt fin klänning. Nu återstår "bara" att bestämma färg… Så, från Storuman till Boden via Piteå på torsdagen, fram och tillbaka till Haparanda och IKEA på fredagen och hem till Storuman via Arvidsjaur (hälsade på Johannes och Maria) på lördagen. Pust.

Skrivbordet Mikael

Skrivbordet Mikael

Men tillbaka till IKEA. Det blev några inköp, och faktiskt bara bra saker! Vi köpte ett nytt skrivbord med tillhörande hurts, nämligen Mikael. Sen blev det en tavla till vår nya hall på Höjdvägen, några mattor, en lampa och lite annat smått och gott. Det är alltid kul att gå på IKEA, men besöken tenderar att bli dyra… Jag tror dessutom att vi måste dit en gång till efter jul, när vi vet lite bättre vilka behov vi har i den nya lägenheten. En fåtölj och ett nytt soffbord står högt upp på önskelistan. Vi skulle dessutom behöva ett nytt köksbord, ett vitrinskåp och nya stolar men det får nog vänta. Man kan ju inte köpa allt på en gång!

Publicerat i Allmänt | Också taggat , | Stängt för kommentarer
QR Code Business Card