Om

Om oss

Marianne och Andreas Lundqvist heter vi som driver den här hemsidan. Vi bor och jobbar i Storuman, men tillbringar mycket tid i vårt fritidshus i Mellanström. Vill ni ha kontakt med oss kan ni använda kontaktformuläret.

Facebook

Om ni vill ha uppdateringar från vår sida direkt till Facebook kan ni klicka på ”Gilla” här nedan.

Om hemsidan

Det huvudsakliga innehållet på den här hemsidan består av inlägg som vi skickar in via våra mobiler, till vår telefonblogg. Några av våra vänner skickar också in inlägg till bloggen, men det framgår alltid tydligt vem som är författare till ett inlägg.

Inloggning

En del av innehållet på sajten måste man ha en inloggning för att kunna få tillgång till. I dagsläget handlar det framförallt om Mariannes scrap-alster. Vill man ha en inloggning får man kontakta oss så fixar vi en sådan.

Tekniken bakom

Rent tekniskt sett använder vi oss av publiceringsverktyget WordPress. Designen är byggt på ramverket Thematic som en grund, och utseendet som sådant är en anpassad variant av Thematic Power Blog med grafiska element från Webtreats.

Äldre inlägg

Vår tidigare hemsida var byggd i Joomla, men allt innehåll är flyttat till den nya sajten. Däremot stämmer förstås inte gamla länkar, så om ni har kommit till vår hemsida via en gammal länk och möts av ett felmeddelande kan ni testa sökfunktionen för att hitta det ni söker.

QR Code Business Card