Samarbetsproblem

VK fortsätter att roa genom att ha dålig koll på vad de egentligen lägger ut på sin hemsida. Nedanstående rubrik hör till en artikel som handlar om att Lycksele och Storuman ska bilda en gemensam samarbetsnämnd, men ska man tro vad VK skriver är det tydligen Storuman som just har beslutat sig för att samarbeta med Storuman. Imponerande.

 

Samarbetsproblem

Till VK:s försvar kanske man ändå ska framhålla att det skulle kunna vara sant. Med tanke på den sandlådenivå som jag tycker präglar kommunpolitiken, skulle det mycket väl kunna vara så att Storumanpolitikerna just har kommit fram till att det kanske gynnar kommunen om vi faktiskt samarbetar för kommunens bästa, istället för att göra allt för att baktala varandra eller överträffa varandra i dåliga beslut…

Detta inlägg är publicerat i Webbrelaterat. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card