Köksrenovering

Sent omsider kommer här de utlovade bilderna på köksrenoveringen i stugan… Det gick faktiskt riktigt bra måste jag säga, över förväntan. Att kakla var inte riktigt lika lätt som när Martin Timell gör det på tv, men inte svårt heller. Skillnaden mot hur köket såg ut tidigare är rätt så stor… Vi är väldigt nöjda!

Än återstår det dock en del jobb, varav målningen av taket är den största grejen. Vi ska även köpa nya mattor och nya lampor, men det är ju enklare att ordna.

Före renoveringenAndreas flår väggenVäggmålningVäggdekorationGipsskivorKaklingBänkskivanAntonFogningMer målningFärdigt!KöksfläktenDiskbänken

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

3 Kommentarer

 1. Emilie W H
  Publicerad 4 september, 2009 kl 10:50 | Permalänk

  Gosh vilket snyggt kakel ni lagt in – supersnyggt med grönt! Det är ju för övrigt nästan alltid snyggt:-) Och vad spännande saker man kan hitta under väggmattor…:-P

 2. Ulrica
  Publicerad 4 september, 2009 kl 01:26 | Permalänk

  Vad fint det blev!!:-)

  Lagg garna upp alla bilder pa StyleRoom http://www.styleroom.co.uk med lite engelska forklaringar om hur ni har gatt tillvaga:-)

  Kram!

 3. Carro
  Publicerad 4 september, 2009 kl 07:21 | Permalänk

  Härligt att även de sista kakelplattorna hamnat på plats! 🙂 Kul att se vilket väggordet blev också. Hoppas snart få komma tillbaka!

QR Code Business Card