Verde foglia

Verde FogliaNu har vi äntligen fått tummen ur och beställt kakel till köket i stugan. Vi ville att det skulle gå i grönt och vi fastnade till slut för den här plattan. Tillverkaren heter Höganäs, serien heter Mondrian och färgen/modellen heter Verde Foglia! Förhoppningsvis ska det passa bra i köket, men riktigt säker kan man ju inte vara förrän man har fått upp kaklet på väggen…

Det som egentligen utlöste renoveringsivern var det faktum att vi insåg att vi måste sätta upp en köksfläkt. I samband med det tänkte vi att det är lika bra att snygga upp köket lite, så då blev det kakel och ny bänkskiva också… Fläkten blir en rostfri kåpa från IKEA och bänkskivan beställer vi från järnaffären i Arjeplog, det blir en gråaktig laminatmodell. Förhoppningsvis blir det snyggt när det är klart!

 

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card