Dåliga vägar – inga nyheter

Tydligen har Motormännen genomfört en undersökning av våra vägar här i Västerbotten, och precis som väntat har E12:an och framförallt E45:an fått svidande kritik. Jag som kör en av 45:ans sämsta sträckor väldigt ofta (Storuman-Sorsele, och då främst Blattnicksele-Sorsele) vet mycket väl vad de pratar om. Att 45:an gjordes om till Europaväg har endast inneburit ett byte av skyltar, i övrigt har det inte hänt nåt. Men uppenbarligen trodde Vägverket att vägen ”automagiskt” skulle få en bättre standard om skyltarna byttes…

Som sagt, att vägarna är dåliga är definitivt ingen nyhet för oss som trafikerar dem, men det är väldigt bra att det uppmärksammas!

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card