Till fjälls!

Nu i helgen öppnar STF:s stugor längs Kungsleden. Det som är intressant att läsa är att STF har gjort det möjligt att betala med kort i stugorna; det är inte så jäkla skoj att dra med en massa kontanter på fjället faktiskt. Det är också kul att se att det är ett par bekanta namn bland stugvärdarna.

Det rycker ordentligt i ”jag-vill-ut-på-fjällturs-tarmen” måste jag säga… Turen som jag och Markus gjorde 2007 var helt suverän, och jag skulle gärna göra om den. Men det är ju inte riktigt läge för det i år, som bekant. Vi får hoppas på en tur nästa år kanske…

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

2 Kommentarer

  1. Publicerad 20 februari, 2009 kl 08:05 | Permalänk

    Är inget van alls vid vinterfjäll så jag vet inte om jag skulle våga mig upp nu. Men längtar gör jag, jättemycket.

  2. Andreas
    Publicerad 20 februari, 2009 kl 08:27 | Permalänk

    Jag kan verkligen rekommendera en vintertur, det är hur härligt som helst! Du behöver ju inte börja med en bivacktur, utan sov i stugor. Du kommer inte att ångra dig om du tar dig iväg!

QR Code Business Card