Dags för investering?

AirtrimNä, nu är jag så otroligt less på den här kylan! Man kan ju inte vara ute! Jag tyckte att jag hade kommit igång så bra med skidåkningen, men nu blir det ju inget med den saken. Det är helt enkelt inte så njutbart att åka längdskidor när det är så här många minusgrader. Förutom att det biter i skinnet är det inte så skoj för luftrören. Men det sistnämnda ska ju gå att åtgärda med en Airtrim, så jag är lite sugen på att investera… Är det nån som har testat en sån här grej får ni gärna dela med er era erfarenheter!

Detta inlägg är publicerat i Utrustning. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Kommentar

  1. Andreas
    Publicerad 19 februari, 2009 kl 10:42 | Permalänk

    Fick ett lästips av Sofia: [url]http://www.marathon.se/news/article.cfm?ThemeId=368[/url]

QR Code Business Card