Jag vill kräkas

Om man vill jämföra sin blogg med någon stor och etablerad blogg, och därigenom få reda på vilken typ av bloggare man själv är, kan man använda sig av tjänsten Blogmap.se. Det har jag alltså gjort, och det är därför jag känner mig lite lätt kräksjuk. Jag blev nämligen kategoriserad som en ”Hibbsbloggare”, vilket alltså är någon typ av Stureplansblogg… Jag har aning svårt att se koppligen mellan det jag skriver i den här bloggen, och vad Anna Hibbs skriver om sitt liv, som uppenbarligen kretsar kring Stureplan. Men det är klart, livet i Lappland kanske påminner om Stureplan, vad vet jag?

Detta inlägg är publicerat i Webbrelaterat. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

2 Kommentarer

  1. Markus
    Publicerad 20 februari, 2009 kl 10:23 | Permalänk

    Haha, först moderat och nu stureplansbloggare. Det är ju så kul så jag tror jag spricker 😀 Vad är det för vibbar du sänder ut egentligen!?

  2. Andreas
    Publicerad 20 februari, 2009 kl 10:46 | Permalänk

    Ja, det är ju det jag säger… Jag fattar inte riktigt hur det hänger ihop, för några Stureplansvibbar hoppas jag då verkligen inte att jag sänder ut… 👿

QR Code Business Card