Kvalitetsöl säljer…

Newcastle Brown Ale…dåligt i Västerbotten. Åtminstone om man ska tro försäljningsstatistiken från Systembolaget som publiceras på vk.se idag. Vad som är kvalitetsöl är ju förstås en subjektiv sanning, så min åsikt är ju inte mera värd än nån annans. En del kanske tycker att ”Femkommatvåan” och ”Kung” är höjden av njutning, men visst vore det väl roligare om Newcastle Brown Ale eller Brakspear Oxford Gold hade funnits med på listan, eller varför inte nån tjeckisk öl…?

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Kommentar

  1. Andreas
    Publicerad 30 januari, 2009 kl 02:29 | Permalänk

    Ser dessutom att den mest sålda spriten är Renat… [url]http://www.vk.se/Article.jsp?article=248884&categorylist=10,4,6,32,39[/url] Urk.

QR Code Business Card