Kamera på väg!

Tjiho! Nu har vi äntligen fått tummen ur och beställt en digital systemkamera! Det känns riktigt kul… Vi har fastnat för Olympus kompakta 4/3-standard, och deras allra minsta system-modell E-420. Enligt Olympus själva är det världens minsta systemkamera, och det stämmer säkert, den är klart mindre än de flesta andra digitala systemkameror på marknaden.

Olympus E-420

Har man stora händer och fingrar är det kanske inte världens bästa köp, men både jag och Marianne har ju små händer, så att kameran är kompakt är inget problem för oss. Med en mindre kamera är det ju större chans att man verkligen orkar släpa den med sig…

Vi har beställt den hos Cyberphoto, som är en väldigt proffsig kameraåterförsäljare! Kanske inte alltid billigast, men priserna är ändå bra och man behöver inte vara orolig för att bli lurad. Förhoppningsvis kommer kameran snabbt, jag vill ut och fota!

Detta inlägg är publicerat i Teknik. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Kommentar

  1. Andreas
    Publicerad 29 januari, 2009 kl 07:24 | Permalänk

    Fick just ett besked om att kameran är skickad från Cyberphoto! Roligt!

QR Code Business Card