I like skräddarsytt!

För några dagar sedan fick jag äntligen mitt efterlängtade paket från Tailorstore.se. Jag måste ju erkänna att jag var lite småskeptisk till att jag skulle bli nöjd. Det är ju trots allt en del som kan bli fel när man mäter sig själv, och det är ju alltid svårt att bedöma hur ett plagg ska se ut efter att bara ha sett ett tygprov på en dataskärm. Men jag är toknöjd, med båda skjortorna jag beställde! De sitter som en smäck och om jag får säga det själv blev de dessutom väldigt snygga… Smile 

Nu kanske nån tror att jag får betalt för att säga det här, men dessvärre har jag inte fått en spänn! Trots det rekommenderar jag varmt att ni testar att beställa skräddarsydda skjortor från Tailorstore!

Detta inlägg är publicerat i Webbrelaterat. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

2 Kommentarer

  1. Steffo
    Publicerad 19 januari, 2009 kl 07:28 | Permalänk

    Kan du inte lägga upp några bilder så att man kan se kvalitén?

  2. Andreas
    Publicerad 20 januari, 2009 kl 07:31 | Permalänk

    Hej Steffo! Visst kan jag lägga upp några bilder, även om bilderna i sig säger ganska lite om kvaliteten på skjortorna. Men jag fixar det vid tillfälle!

QR Code Business Card