Vallakungen?

BurkvallaOm det finns nån som är kung på att valla så är det då inte jag. Definitivt inte. Jag missbedömde helt temperaturen i snön… När jag tittade på termometern i morse visade den plusgrader, men uppenbarligen sjönk temperaturen innan jag hann ut i spåret. Så jag hade alldeles för varm valla, vilket innebar att det frös under skidorna vilket i sin tur gjorde att jag mer eller mindre fick staka mig nerför backarna. Inte helt kul. Bra träning iofs. Smile 11,65 km blev det totalt, enligt gps:en. Vädret och spåren var kanon, men förmodligen skulle jag ha haft vallan här till höger istället.

I övrigt har vi monterat IKEA-möbler och städat bort julen idag. Jag har även betsat en vagga, så just nu är jag lite snurrig i huvudet av ångorna… Men det går väl över, får jag hoppas.

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card