Asiatisk livsstil?

Om man ska tro den här artikeln (och det ska man ju, för allt som Aftonbladet skriver är sant), så kommer de barn som föds under 2009 bli 120 år gamla och leva med en asiatisk livsstil (vad nu det innebär). Under deras livstid kommer Kina och Indien gå om USA ekonomiskt, och Sverige kommer att försvinna till förmån för EU. AIDS och cancer kommer att vara botade, men vi har fått fler livsstilssjukdomar. Rymdresor blir vanliga. 

Det är väl inga direkt revolutionerande spådomar, men jag tvivlar ändå. Historien har ju visat att oss att det är knepigt att förutspå framtiden, om man inte heter Nostradamus förstås. Men det är klart, några rätt har forskaren säkert lyckats pricka in. Aftonbladet tyckte då tydligen att det var tillräckligt sensationellt för att skriva en nyhet om det.

Detta inlägg är publicerat i Webbrelaterat. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card