Skräddarsydda skjortor

När jag fyllde 30, vilket börjar närma sig ett år sedan, fick jag ett presentkort av Marianne på Tailorstore.se, en sajt där man kan beställa skräddarsydda skjortor. Seg som jag är har jag inte fått tummen ur förrän nu, men igår skickade jag iväg en beställning på två skjortor och två slipsar.

Man börjar med att välja vilket tyg man vill ha, och det finns massor att välja på… Sen får man välja hur skjortan ska se ut, dvs vilken modell, färg på tråd, knappar, fickor, sömmar, manschetter, krage osv… Man blir nästan yr av alla val. Sen får man fylla i en massa mer eller mindre genanta mått på sig själv, och systemet kommenterar om nåt mått avviker väldigt mycket från de övriga måtten man angett. Det funkade faktiskt riktigt bra!

Tailorstore

Men nu återstår det ju att se hur skjortorna egentligen ser ut och framförallt: hur de passar… Så jag väntar med spänning på att leveransen ska dyka upp! Jag återkommer med en recension av skjortorna då…

Detta inlägg är publicerat i Webbrelaterat. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Kommentar

  1. Publicerad 26 mars, 2009 kl 06:13 | Permalänk

    Buy [url=http://www.live4game.com]wow power leveling[/url] and wow power leveling

QR Code Business Card