Flyttat och klart!

Nu är sajten flyttad till Vildmarksdatas servrar i Sorsele, och utseendet har fått sig en liten uppfräschning. Framförallt är dock själva publiceringssystemet Joomla uppgraderat till en nyare och säkrare version. Så nu får vi hoppas att allt fungerar som det ska… Vi har för övrigt också registrerat en till domän, nämligen marianneochandreas.se, tänk att den var ledig! Wink

Annars är det roligaste som har hänt idag att Marianne har fått jullov! Själv ska jag jobba måndag och tisdag också, men det känns faktiskt helt ok. Måndag är vi kvar här i Storuman, och åker upp till Sorsele på måndag kväll. Julen firar vi hos Åke och Görel, men redan på juldagen åker vi till Mellanström för att ha det lugnt och skönt… Härligt

Detta inlägg är publicerat i Hemsidan. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card