Flytt på gång

Nej, det är inte vi personligen som ska flytta, det är alldeles för jobbigt… Däremot ska vår hemsida flytta i cyberspace. Tanken är att den ska få bo närmare oss, närmare bestämt på Vildmarksdatas servrar i Sorsele. Förhoppningsvis ska det gå snabbare att surfa till oss efter denna rockad. 

I samband med flytten blir det också en uppgradering av vårt webbpubliceringssystem Joomla för att göra det säkrare och mindre utsatt för hackning och spam. Vi ska också försöka göra en uppryckning vad gäller innehållet. På allmän begäran blir det förmodligen en inloggningsskyddad scraphörna… Sist men inte minst blir det dessutom en ny design på sajten! Det kommer en ”sneak preview” inom kort…

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card