Run.GPS

Run.GPS

Run.GPS

Jag testade en intressant programvara till min telefon igår när jag var ute och sprang. Det finns ett program som heter Run.GPS och är gjort för mobiler med Windows Mobile. Helst ska telefonen även ha gps inbyggt, men det går med externa gps-puckar också. Nackdelen blir ju då att du får släpa med dig en extra grej ut i löparspåret…

Hur som helst funkar det som en avancerad träningsdator, som loggar tid och distans under tiden du springer (eller utövar någon annan aktivitet). Var 30:e sekund, eller vilket intervall du nu har valt, berättar programmet för dig hur långt du har sprungit och vilken fart du håller. Du får också information om snittfart och hur många kalorier du har förbrukat… Jag brukar ha problem med att hålla en jämn fart när jag springer, men det blev klart enklare när man får veta precis hur fort man springer. Den här typen av program passar ju inte för alla, men för en tekniknörd som mig passade det perfekt! Det finns en massa andra intressanta funktioner också, men jag har inte hunnit testa allt ännu… Bland annat verkar det finnas möjlighet att köra ett intervallträningsprogram som jag definitivt ska prova framöver!

Detta inlägg är publicerat i Teknik och taggat , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card