Julitomten

HTC Touch Diamond

HTC Touch Diamond

Nej, jag har inte stavat fel. Jag menar verkligen juli-tomten. Det är ett begrepp man kan använda om man behöver köpa nåt i juli, men inte riktigt kan motivera det. Då kan man säga att man har fått det av julitomten. Bra va? Begreppet går också att använda om man helt enkelt har fått nåt i juli, vilket stämmer i mitt fall. Jag har nämligen just fått en ny jobbmobil, och den är precis hur cool som helst… Det lär väl ta ett par dagar att lära sig hantera apparaten, den är nämligen rätt olik de telefoner jag har haft förut. Men teknik- och prylnörd som man är det ju bara roligt… Än så länge är jag då väldigt nöjd, jag har precis lyckats lägga till Storuman, Sorsele och Mellanström i väderinformationen…

Detta inlägg är publicerat i Allmänt och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card