Äntligen semester!

Så har då även jag fått semester till slut… Det känns riktigt bra, även om det givetvis är stor skillnad mot att vara ledig hela sommaren som jag var tidigare. Men man får väl se till att göra det mesta av de tre veckor jag har nu. Det behöver inte nödvändigtvis innebära att jag tänker klämma in en massa aktiviteter under semestern, men jag tänker se till att njuta och verkligen unna mig att koppla av. Det enda som är verkligt inplanerat är vår lilla miniresa till Stockholm och Örebro, i övrigt får vi väl se vad vi hittar på. Förhoppningsvis lyckas vi få till en kortare fjällvandring (med vårt nya tält), men det beror ju på vädret och dagsformen, så vi får se.

En sak som jag hade tänkt göra extra mycket i sommar är att fiska iaf. Det har ju redan börjat rätt bra på den fronten, med den fina gäddan jag fick härom veckan. Men jag skulle gärna få nån finare (läs: större) öring också, de flesta man har fått i de här vattnen har ju varit på mellan 1 och 2 kg, så lite större än så vore skoj.

Detta inlägg är publicerat i Allmänt och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card