Är ni moderater?

Moderat?

Moderat?

Jag måste bara få berätta nåt kul som hände i helgen… Vi var ju på Mattias disputationsfest i Umeå i fredags, vilket för övrigt var en mycket trevlig tillställning. God mat, bra musik och trevliga människor. Men hursomhelst, det mest komiska utspelade sig innan själva festligheterna. Vi var nämligen ute i lite för god tid, så innan vi gick in på Scharinska gick vi och satte oss på en bänk i Döbelns park.

Eftersom det var brännbollsyran nu i helgen var det många partajande studenter i farten, och givetvis också i parken… Det fanns i och för sig andra bänkar att sitta på, men ett gäng lite lätt påverkade studenter verkade ha siktet inställt på just den bänken där vi satt. De pratade ganska högljutt och levde om rätt mycket, precis som man gör när man är student och är lite lätt påverkad… Men när de närmade sig oss tvärstannade en av killarna och utbrast: "Är ni moderater?!?". Jag förmodar att det var våra kläder han tänkte på… Kostym respektive klänning var tydligen inte normala studentfestarkläder, åtminstone inte i deras kretsar. Men jag kunde lugnt upplysa honom att några moderater var vi då verkligen inte…

Detta inlägg är publicerat i Allmänt och taggat , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

3 Kommentarer

 1. Linda Söderlund
  Publicerad 12 juli, 2008 kl 08:58 | Permalänk
 2. Publicerad 6 augusti, 2008 kl 05:13 | Permalänk

  Hur gick det med mackmyran egentligen? blev det nån hit? 😕

 3. Andreas
  Publicerad 28 september, 2008 kl 05:13 | Permalänk

  Jodå, Mackmyran har jag testat lite nu i sommar… Den kan väl beskrivas som något spritig i smaken, vilket antagligen förklaras av att den är väldigt ung fortfarande. Den är dessutom väldigt ljus i färgen, förmodligen av samma anledning. Smaken som sådan är fruktig (och enligt mig god), gillar man rökiga modeller bör man köpa nåt annat. Tar man lite vatten i glaset dämpar man spritigheten, så det rekommenderas! Sammanfattningsvis kan man säga att om den här whiskyn får ligga några år till på fat så kan den nog bli riktigt bra!

QR Code Business Card