Mackmyra

Måndagen den 2 juni måste man skriva in i kalendern! Då släpps nämligen den första riktiga utgåvan av den svenska whiskyn Mackmyra. Den kommer att kosta 543:-, och frågan är väl om smaken egentligen är värd det… Men en svensk whisky är ju rätt unikt, så bara det är ju värt mycket pengar. De har ju släppt ett antal "för-utgåvor" tidigare (Preludium), och en flaska av den allra första utgåvan såldes nyss för 15000:-… Såna priser kommer knappast den riktiga utgåvan att komma upp i även om man lagrar den i massor av år, volymerna är helt enkelt för stora. Men kul är det då hursomhelst! Jag ska definitivt beställa en flaska, kanske två…

Mackmyra - Den första utgåvan

Mackmyra – Den första utgåvan

 

Detta inlägg är publicerat i Allmänt och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Kommentar

  1. Publicerad 21 juli, 2008 kl 01:01 | Permalänk

    Oj, det var nytt. Tack för tipset!

QR Code Business Card