Träningsvärk, here I come!

Jag har just avverkat vårens första löprunda, och jag känner redan att morgondagens träningsvärk kommer att bli grym… Musklerna tyckte tydligen att detta var något helt nytt, för just nu protesterar de högljutt. Men det skiter jag i. Det var härligt i alla fall, och förhoppningsvis kan man börja få lite mera rutin i konditionsträningen nu. Jag har i och för sig kunnat åka skidor (och kan fortfarande, snön ligger ännu djup) hela vintern, men jag har svårt att "träningsåka" skidor. Jag åker mycket hellre turskidor när jag är ute, och då blir det inte riktigt samma träningseffekt. Motivationen för träning har inte heller varit den största, men det hoppas jag ska ändras nu!

Detta inlägg är publicerat i Allmänt och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

2 Kommentarer

 1. Ingela
  Publicerad 5 april, 2008 kl 06:27 | Permalänk

  Då kan vi jämföra träningsvärk imorgon… Jag har sprungit intervall idag efter stiltje i tre veckor. Borde kanske ha omstartat med något annat. Men är huvudet dumt får kroppen lida, som man brukar säga.

 2. D1
  Publicerad 7 april, 2008 kl 06:18 | Permalänk

  Jag har skippat tre löppass, en fotbollsträning och två innebandypass. Snacka om svacka.

  Får skippa korven på fjällturen.

QR Code Business Card