Bilstöld!?!

Fårrden...?

Fårrden…?

Jag höll på att få hjärtsnörp idag. I ungefär 1 minut trodde jag verkligen att någon hade stulit vår bil! Så här gick det till:

Jag parkerar ju utanför Vildmarksdata varje dag, och när jag skulle gå på Ica efter lunch var bilen borta! Jag blev helt ställd… Vart hade bilen tagit vägen? Hade någon stulit den, och hur hade det gått till i så fall…? Jag kände efter i jackfickan för att kontrollera att bilnycklarna var kvar, men de var borta! Skumt värre… Hade jag glömt nycklarna i bilen och därmed gjort det väldigt lätt för tjuven? Eller kunde det vara så att Niklas eller Olov hade lånat bilen utan att säga nåt…?

Ungefär vid det här laget började det gå upp ett ljus för mig. När jag kom till Sorsele i morse hade jag lämnat bilen på Karlssons Bilverkstad, men det hade jag uppenbarligen helt förträngt… Jag garvade åt mig själv när jag kom på det. Ibland är minnet både kort och dåligt…

Detta inlägg är publicerat i Allmänt och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

2 Kommentarer

  1. Johannes
    Publicerad 12 mars, 2008 kl 08:01 | Permalänk

    Bilverkstan igen? Vad är det nudå? Det måste ligga nånting i uttrycket \”Ingen Ford på våran gård…\”

  2. Andreas
    Publicerad 12 mars, 2008 kl 08:41 | Permalänk

    Vi fick ju ombesiktning… Missljud från ett av bakhjulen. Men nu är det åtgärdat! Jag rekommenderar verkligen Karlssons Bilverkstad i Sorsele, kompententa och trevliga! 🙂

QR Code Business Card