Burgare på burk

Jag fick just en länk av Markus som jag bara måste dela med mig av… Tydligen vill tyskar kunna äta burgare när de är ute på friluftsliv, och det är väl iofs inget konstigt med det. Men uppenbarligen tycker tyskarna att det är för besvärligt att ha med sig burgare, bröd och tillbehör separat. Så nu kan man köpa hela konceptet färdigpaketerat i en konservburk!

Burgare på burk

Burgare på burk

Om nån till äventyrs blir sugen på en sån här kan man beställa dem från Getout.se. Läser man beskrivningen till denna något udda produkt får man följande underbara citat:

"Nyhetsvärdet slår definitivt smakupplevelsen men det här är en produkt man bara måste prova."

Om nån törs prova vill jag väldigt gärna veta hur det smakade!

 

Detta inlägg är publicerat i Webbrelaterat och taggat , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

2 Kommentarer

  1. Ingela
    Publicerad 18 februari, 2008 kl 09:17 | Permalänk

    Det här är matlagning helt i min smak!

  2. Andreas
    Publicerad 18 februari, 2008 kl 11:07 | Permalänk

    Jaså? Då kanske jag måste köpa några åt dig så får du utvärdera… 🙂

QR Code Business Card