Att fylla gubbe…

… är faktiskt inte så dumt! Att bli uppvaktad och få fina saker kan man ju leva med… Det blev ett firande i dagarna tre. Johannes, Maria och Nelson hälsade på oss i helgen. Så i lördags inleddes väl egentligen själva firandet med en trevlig middag, fortsatte med att Åke och Görel kom förbi i söndags och åt tårta, och avslutades igår med tårta både på jobbet och hemma (på sängen på morgonen plus tårtkalas på kvällen). Jag törs inte riktigt tänka på hur många kalorier man har glufsat i sig… Men som jag redan har skrivit i telefonbloggen är jag ordentligt less på tårta vid det här laget.

Födelsedag

Födelsedag

Jag vill på detta väldigt offentliga sätt tacka alla som som på nåt sätt, stort som smått, uppvaktat mig i samband med min födelsedag! Presenterna är definitivt inte allt, utan det roligaste är ju att folk gratulerar och visar omtanke. Det värmer. Men jag ska ju inte heller sticka under stol med att jag är fantastiskt nöjd med mina presenter… Jag tror att om någon som inte känner mig skulle försöka bedöma mig utifrån presenterna jag fick så skulle de komma fram till att jag är en något prylfixerad utemänniska, som även gillar god mat och dryck… Rätt så träffande, eller hur?

Någon ålderskris har jag då inte heller märkt av, men det kommer kanske framöver… Jag hoppas jag slipper. Men jag tror att det faktum att många av mina (våra) vänner är äldre än oss gör att man inte riktigt tänker på sig själv som gammal. Det hade nog känts mer påtagligt om det var tvärtom…

Detta inlägg är publicerat i Allmänt och taggat , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Kommentar

  1. Johannes
    Publicerad 13 februari, 2008 kl 07:47 | Permalänk

    Nu har du blivit rent utsagt snuskigt gammal….usch usch. Jag ska ringa och tinga plats åt dig på hemmet!

QR Code Business Card