Pust och stånk

Fästvalla

Fästvalla

Puh, då har man avverkat säsongens första träningspass i längdspåret. Det blev ingen längre sväng, utan jag nöjde mig med 7 km för att inte ta i för mycket första gången. Det brukar kännas alldeles tillräckligt mycket i ljumskarna och armarna dagen efter ändå… Det kändes verkligen att man är ovan, tekniken är ytterst bristfällig så här i början på säsongen. Fästet hade jag lyckats få till ganska bra faktiskt, klart över förväntan. Vi får väl se när jag tar mig ut nästa gång, det beror på när träningsvärken släpper…

Detta inlägg är publicerat i Allmänt och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Kommentar

  1. Publicerad 26 november, 2007 kl 01:48 | Permalänk

    Jag har inte åkt ett varv ännu och jag ska ta mig an Tjejvasan i vinter, känner redan att detta inte kommer gå vidare bra 😉

QR Code Business Card