Ingen återvändo?

Nu är det officiellt, från och med i januari 2008 kommer jag att jobba på en ny arbetsplats, nämligen Vildmarksdata i Sorsele. Det är väl ingen större idé att förneka det (varför jag nu skulle vilja göra det) i och med att de har skrivit ett nyhetsinlägg om det. Jag skrev på anställningsavtalet i söndags kväll hemma hos en av delägarna, Olov. Hans hemmabioanläggning var grym, där ligger vår lilla 32" LCD-tv i lä…

Men det känns faktiskt riktigt bra att få prova på att jobba med nåt annat ett tag. Det är ju dessutom det jag är utbildad för i grunden. Just nu känner jag mig för övrigt lite småless på skolans värld. Jag kommer att vara tjänstledig från Luspen under hela vårterminen, och när den är slut får jag ta mig en funderare på hur jag vill ha det framöver. Vi får väl se hur det blir.

Detta inlägg är publicerat i Allmänt och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card