Mamma eller pappa…

I fredags när vi höll på att packa inför helgen ringde det på dörren. Det visade sig vara en invandrarkvinna som ville sälja rosor till förmån för gatubarn. Jag skulle tro att förtjänsten inte alls går några gatubarn, utan snarare direkt ner i försäljarens ficka. Men hursomhelst, det var inte det jag skulle berätta. När jag öppnade dörren frågade nämligen kvinnan om min mamma eller pappa var hemma… Tänk att man ska få såna frågor när man snart fyller 30! Jag vet att jag ser ganska ung ut, men det får ju finnas gränser…  Att de frågar om leg på systemet känns numera som ingenting. Wink

Med tanke på det roliga arbetet med att ta fram konsekvensbeskrivningar inför de massiva besparingarna som vi måste göra på Luspen tänkte jag att jag skulle roa mina kollegor genom att berätta denna historia, men det kanske man får ångra… Jag skulle tro att jag kommer att få gliringar om det här rätt länge!

Detta inlägg är publicerat i Allmänt och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card