I väntan på kylan

TNF Nuptse

TNF Nuptse

Nu får det blir vinter snart! Den här delen av hösten är faktiskt ingen riktig höjdare, inte vädermässigt iaf. Älgjakten är iofs kul men den är ju slut snart, åtminstone för min egen del. Jag vill åka skidor! Tyvärr lär det väl dröja ganska länge innan man får spänna på sig sina Åsnes Nansen, men drömma går ju. Jag kikade på lite vintertursbilder häromdagen, och det skulle jag nog inte ha gjort… Oj vad man längtar ut! Men jag måste nog göra en investering inför nästa vintertur, jag behöver skaffa mig en bättre värmejacka. Helst vill jag ju en dunjacka, men vi får väl se vad budgeten medger…

Jag är medveten om att en del tycker att jag är lite väl prylfixerad, och till viss del kan jag väl hålla med om det. Men utrustningen är aldrig viktigare än upplevelsen, däremot kan upplevelsen förhöjas om man har bra grejor. När man dessutom är så pass intresserad av uteliv som jag är tycker jag inte att det är särskilt konstigt att man lägger sina pengar på det. Jag spelar inte golf och jag har ingen skoter, vilket annars verkar vara två bra sätt att bli av med sina pengar på…Wink

Detta inlägg är publicerat i Utrustning och taggat , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card