Gummihuset.se

Gislaved Nordfrost 5

Gislaved Nordfrost 5

För ett tag beställde vi nya vinterdäck från Gummihuset.se, en nätbaserad butik som säljer däck och fälgar. Anledningen till att vi valde just den firman var helt enkelt att de hade just det däck vi ville ha (Gislaved Nordfrost 5) samt att det var ett bra pris. Så långt allt väl. Glad i hågen hämtade jag ut däcken i fredags, men jag tyckte nog att de såg lite små ut… Väl hemma märker jag att vi har fått fel dimension, grrr. Yell Försiktig som man är misstänkte jag ju först att det var jag som helt enkelt hade beställt fel, men efter att ha kollat mot bekräftelsen kunde jag se att det faktiskt var Gummihuset som hade levererat fel.

Givetvis hade de ingen telefontid så sent på fredagen att jag fick vänta med att ringa tills på måndag morgon, vilket jag också gjorde. De beklagade det inträffade och skulle skicka adresslappar på en gång så att vi skulle kunna returnera däcken för att få dessa utbytta. Jag påpekade att jag behöver däcken på en gång i och med att vinterväglag väntas nu i veckan här i Storuman. "Vi skickar däcken så fort vi kan", fick jag då till svar.

Igår fick vi ett brev från Gummihuset med adresslappar och lite info om returhanteringen. Inga däck. Men, man lever ju på hoppet, så jag tänkte att det tar kanske lite längre tid för däcken att komma än ett brev, så de kommer nog imorgon! I morse var jag på posten och returnerade de felaktiga däcken, och tänkte sen att jag skulle kolla om de verkligen hade skickat de nya. Nu är det en ny kille som svarar. "Nä, vi har som policy att vänta in returen även om det är vi som har gjort fel".

Intressant, tänkte jag. Så jag meddelade honom att de skulle skicka däcken så fort de kunde och att jag definitivt inte tänkte handla mer hos dem. Det tycker jag inte någon annan heller ska göra, med tanke på hur dålig servicen är. Om man låter företagets (idiot-) policy gå före nöjda kunder då tror jag att man är fel ute…  Så här i efterhand har jag dessutom fått höra att fler har haft det besvärligt när de har handlat hos denna nätbutik, så mitt råd blir därför att undvika Gummihuset.se och välja en annan leverantör!

Detta inlägg är publicerat i Webbrelaterat och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

3 Kommentarer

 1. Andreas
  Publicerad 17 oktober, 2007 kl 06:11 | Permalänk

  Nu har till slut däcken dykt upp, kors i taket! Man får vara glad för det lilla…

 2. Publicerad 30 juli, 2009 kl 09:36 | Permalänk

  Det är under all kritik deras sk service.dom skiter i allt där.Jag har jagat mina hjul i 10 dagar nu utan resultat.de sa att de skulle skicka dem med posten idag kl 3 men inte fan kan jag spåra mina hjul(paket)

 3. Publicerad 29 april, 2010 kl 02:26 | Permalänk

  Hej, Låt oss få hjälpa er nästa gång istället. Jag lovar att ni kommer bli nöjda. 🙂
  Mvh
  Henrik Björklund
  http://www.bytjul.com

QR Code Business Card