Facebook

Facebook

Facebook

Communityn Facebook har funnits ett tag men jag har inte riktigt hängt med i svängarna utan jag har hittat dit först på sistone. Den riktar sig mot en något mer vuxen publik jämfört med exemplevis Apberget och Lunarstorm, även om det finns en hel del funktioner för den som har barnasinnet i behåll. Mariannes syster Louise bet mig exempelvis, eller rättare sagt, hennes zombie (!) bet mig. Jaja, det var faktiskt ganska kul, nu har jag i min tur bitit några av mina andra vänner…

Men bortsett från att det går att ha ganska kul är Facebook ett bra sätt att få kontakt med gamla kompisar, jag har exempelvis hittat folk från min högstadietid i Arvidsjaur. Det går också att skapa (och gå med i) grupper för att hitta människor med liknande intressen. Att lägga upp bilder är inte heller nån konst. 

Skapa gärna en användare och testa, men passa er, man fastnar lätt en timme eller två…

Detta inlägg är publicerat i Webbrelaterat och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

2 Kommentarer

 1. Publicerad 5 oktober, 2007 kl 06:32 | Permalänk

  :zzz :zzz :p :p
  jag är en trevlig tjej som bor i den vackra staden Göteborg
  söker lite nya vänner är förlovad så kärleken söker jag inte…
  Bara så ni vet om det.vill ni veta m era så skriv gärna

 2. Linda
  Publicerad 7 oktober, 2007 kl 01:14 | Permalänk

  Jag har också enfacebook, men har inte fastnat alls… jag tror att jag tycker att layouten är trist och plottrig… men jag kanske kan ändra mig… 8) jag har försökt destroya min lunar, men jag lyckas inte! 🙁

QR Code Business Card