Ny design

Häpp, då smyglanserar vi den nya designen på hemsidan… Cool Det är fortfarande en del småsaker som ska åtgärdas, men det får vi fixa allt eftersom! Jag var så less på den gamla designen att jag slänger ut den nya trots att den inte är helt klar. Grunden är iaf färdig, men det kan eventuellt se lite konstigt ut på några sidor. Vi, alltså jag och Marianne, ville göra en scrapbooking- och paisleyinspirerad design som gick i bruna och turkosa toner. Själva kodandet har jag stått för, men färgsättningen och mycket av det grafiska har Marianne gjort. Vi ska även ta tag i själva innehållet på sajten framöver…

Så, vad säger ni om den nya designen? Kommentarer mottages tacksamt!

Detta inlägg är publicerat i Hemsidan och taggat , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Kommentar

  1. Publicerad 25 september, 2007 kl 09:50 | Permalänk

    Helt galet snygg hemsida!!!! Letar efter Mariannes scraplänk…. 🙂

QR Code Business Card