Feng Shui?

Yin Yang

Yin Yang

Marianne har lånat några "röjarböcker" (bland annat om Feng Shui) av Linda S och vi har verkligen tagit till oss av råden… Idag har vi ägnat halva dagen åt att gå igenom vardagsrummet och köket, och det blir mycket som ryker! Tänk att man sparar så mycket skit! Varför gör man det? Vad är det som gör att man lägger saker på hög snarare än att slänga bort sånt som man inte använder? Märkligt är vad det är! Förhoppningsvis ska vi sköta oss bättre framöver, men ni ska nog se att vi börjar samla snart igen…

En av anledningarna till att vi röjer är att vi har tänkt byta lägenhet. Om allt går som det ska blir det blir det flytt i december eller januari. Det är en trea i två plan på Gamla Höjdvägen, en bostadsrätt. Det ska bli kul, men det känns jobbigt att flytta… Tur att vi har många hjälpsamma kollegor! Smile

Hounds Tooth - Dusty Rose

Soffa

Man blir väldigt medveten om sina möbler när det är dags att flytta. Vi har konstaterat att våra soffor kommer att se färglösa ut i den nya lägenheten, i och med att det är ganska ljusa tapeter där. Våra IKEA-soffor "Tomelilla" tillverkas inte längre, så vi kan inte beställa några nya klädslar heller. Men när Marianne skulle surfa runt lite för att se om det gick att hitta någon begagnad klädsel, snubblade hon över företaget Bemz som syr upp klädslar till en mängd olika soffor. Vi har beställt ett gäng färgprover, för de hade en massa roliga och snygga tyger! Förhoppningsvis hittar vi nåt som kommer att passa i den nya lägenheten. Tyget på den här soffan heter exempelvis "Hounds Tooth – Dusty Rose".

Detta inlägg är publicerat i Allmänt och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card