Äntligen!

Nelsons första fågel! En stackars kyckling som tryckte något för länge!

Detta inlägg är publicerat i Telefonbloggen. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

2 Kommentarer

  1. Andreas
    Publicerad 4 september, 2007 kl 03:00 | Permalänk

    Gratulerar!

  2. Johannes
    Publicerad 4 september, 2007 kl 03:42 | Permalänk

    Jo, nu fick man bli nöjd för en gångs skull. Syftet med denna jaktvecka var ju mest att få igång Nelson så att han skulle få stöta några fåglar och få lite känsla för det…det gick ju bättre än väntat men han är fortfarande för het i många lägen och efter det att vi sköt den där var det bara att avbryta för då var han uppe i varv och gick fram som en vält genom skogen utan någon som helst hänsyn till var Husse befann sig…

QR Code Business Card