Länge sen…

Ny design

Ny design

Oj, nu var det väldigt länge sen det hände nåt här på hemsidan, om man bortser från telefonbloggen… Men, men, det ska bli bättring på den fronten! Jag har just lagt ut en massa bilder från sommarens olika äventyr, och vi jobbar med en total omarbetning av hela sajten. Det kommer att bli en brun/turkos paisley- och scrapbookinginspirerad design. Här bredvid kan ni se ett smakprov, men det är än så länge ett "work-in-progress". 

Sommaren var väl annars ingen direkt höjdare, främst med tanke på vädret. Vi ägnade större delen av lovet till att skrapa och måla stugan (äntligen klart…), men vi hann med några roligare "äventyr" också. Bland annat blev det en bilsemester genom Sverige och en kort fjällvandring till Skellefteälvens källflöde Ikesjaure. Sen har vi ju haft en massa trevligt folk på besök hos oss i stugan, och det är ju alltid roligt! Kika i bildgalleriet så får ni se vad vi har haft för oss.

Vi började jobba igen den 15/8, och sedan dess har det varit fullt ös medvetslös. Jag har aldrig varit med om en stressigare läsårsstart, men jag antar att man förtränger det varje år. Många möten, nya rutiner för diverse saker, ombyggnationer och datastrul har gjort att planeringen av kurserna har blivit lite eftersatt… Så man får köra på rutin!

Onsdag till fredag förra veckan var vi ute på fjälltur med eleverna i årskurs tre. Ifjol hade vi suveränt väder och det fick vi tydligen igen för i år… Blåsigt, kallt och snöigt. Mycket snö. Inte direkt vad man förväntar sig i augusti… Vi lyckades inte ens ta oss upp på Sytertoppen, vädret var helt enkelt för dåligt. Vi vände ca 200 höjdmeter från toppen. Turen blev trots allt lyckad ändå och eleverna skötte sig mycket bra!

Detta inlägg är publicerat i Allmänt och taggat , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card