Ny löprunda

Jag var ute och sprang med Peter och Christina igår. Värmen har ju (temporärt?) försvunnit så det är behagligare löptemperatur just nu. Men det blev lite längre än vad jag är van vid. 8.48 km med en en medelhastighet av 12.1 km/h, plus en liten minispurt. Jobbigt, men spurten var mitt eget fel. Det var jag som drog igång den… Smile

Min mobiltelefon är anpassad för att fungera som en liten träningsdator, så man kan få se lite roliga diagram över sin löprunda. Så här såg hastigheten ut igår, fördelat över tiden. Det står mph som enhet för hastigheten, men det stämmer inte. Det är km/h som visas, men programmet är lite buggigt.

Löpning

Löpning

Kvällen avslutades sen med en bastu. Skönt värre!

Detta inlägg är publicerat i Allmänt och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

3 Kommentarer

 1. Publicerad 4 juli, 2007 kl 09:26 | Permalänk

  låter verkligen imponerande 🙂

 2. Publicerad 17 juli, 2007 kl 09:45 | Permalänk

  Vad är det för mobil du använder?

 3. Andreas
  Publicerad 30 juli, 2007 kl 11:15 | Permalänk

  Det är en Nokia 5500 Sport. Funkar ok, men jag är inte övertygad vad gäller hållbarheten. Knappsatsen har börjat lossna. Inte så bra…

QR Code Business Card