Vintips

Vin!

Vin!

Om det är nån som är fundersam på vilket lådvin man ska köpa i sommar så har DN:s vinexpert Bengt-Göran Kronstam "plågat" sig igenom stora delar av Systembolagets sortiment när det gäller just bag-in-box-viner. Han har testat 150 viner, varav han rekommenderar 50 och "varnar" för åtta. Bland de sistnämnda vinerna hittar jag ett par stycken som man gillade i början av sin "vinkarriär", som exempelvis Guntrum Riesling (nr 6155) och Black Tower (nr 6045), båda vita. Men nåt som är mer intressant är att även Lindeman har med ett vin på varningslistan, nämligen deras Shiraz Cabernet (nr 16460). Artikeln och listan på rekommenderade respektive icke-rekommenderade viner hittar ni med hjälp av nedanstående länk.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=527&a=656523.

Detta inlägg är publicerat i Allmänt och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Kommentar

  1. Publicerad 4 juni, 2007 kl 05:02 | Permalänk

    Hittade en sajt där det står om sommarens vintrender.. Den funkar som en tidning, typ.. http://www.provamagasin.se

QR Code Business Card