Iform.se

En av mina kollegor tipsade mig om en kul funktion som tidningen "I form" har på sin hemsida. Det är ett kartsystem över hela Sverige som gör att man ganska exakt kan mäta upp längden på sin löprunda. Man kan även spara löprundor och på sätt göra det möjligt för andra personer att hitta dem. Här har ni en direktlänk.

Detta inlägg är publicerat i Webbrelaterat och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Kommentar

  1. Publicerad 26 juni, 2007 kl 07:31 | Permalänk

    Hej!
    Ser att du tipsar om att man kan mäta upp sina rundor på I forms hemsida. Jag har också upptäckt den länken och har använt den massor. Men nu får jag den inte att fungera längre. Får du?? Den mäter helt konstigt dvs distansen stämmer inte. Jag mätte längden runt vår fastighet på jobbet. Det var nästan 1 kilometer runt huset… Och så stor arbetsplats jobbar jag inte på. Vore kul att få veta om länken funkar för dig.

    mvh
    Linda

QR Code Business Card