Löpartights

Halti Strain 3/4Jaha, då har man haft tights-premiär. Jag har tidigare varit ganska skeptisk till det plagget, och speciellt på killar… Men efter att ha varit ute och sprungit några gånger i mina längdskidåkarbyxor (långt, krångligt ord) som sitter ganska tight kom jag till insikt om att det är ganska skönt att det inte fladdrar när man springer.

De byxorna är dock för varma under sommarhalvåret, så nu när vi var nere i Stockholm passade jag på att investera i en svalare modell, nämligen Halti Strain 3/4. Första löppasset har jag precis avklarat och jag måste säga att jag är mycket nöjd!

Jag måste också passa på att göra lite gratisreklam för butiken där jag köpte byxorna, Alewalds på kungsgatan 32. Butiken byggdes om i november 2006 och är numera både stor och välsorterad. De har satsat hårt på framförallt fyra märken: Lundhags, Halti, Bergans och Haglöfs. Bra val måste jag säga… Dessa respektive märken har fått varsin hel avdelning i butiken, dräggel säger jag bara. Jag grät nästan av lycka när jag klev in i den nybyggda delen…

Detta inlägg är publicerat i Utrustning och taggat , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card