Mental Grasp

Jag gjorde ett fynd häromdagen när jag gick igenom några gamla mappar på datorns hårddisk… Jag hittade nämligen min och Markus gamla exjobbshemsida! Jag har lagt ut igen, ni hittar den här: http://www.marianneochandreas.com/exjobb.

ReachindisplayenMan blir lite lätt nostalgisk när man kikar på den. Vi skrev dessutom dagbok (med dagens terminologi är det väl snarast en blog) under hela arbetet, så det går att följa vårt arbete under en hel termin. Kika gärna på v.44, där hände det en liten olycka för oss som höll på att stjälpa hela projektet… Det finns också några dokument och filmer som går att ladda ner.

Jag klickade även runt på några av länkarna på sidan och hamnade till slut på Designhögskolans hemsida. Det är rätt kul att konstatera att vårt projekt finns kvar Interaction Design Labs projektsida… Här har ni en direktlänk: http://www.dh.umu.se/default.asp?p=1888.

Detta inlägg är publicerat i Allmänt och taggat , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card