Äntligen jullov!

Så otroligt skönt att det äntligen blev jullov! Hösten har känts ganska tung i år, speciellt för Marianne som har haft väldigt mycket lektionstid utlagt. Marianne fick dessutom avsluta höstterminen med två sjukdagar (förkylning…). Men nu ska vi ta det lugnt och ladda batterierna ordentligt inför vårterminen!

Jag befinner mig just nu i Luleå för att fira jul tillsammans med farsan, Lena och småkidsen. Marianne är hos föräldrarna i Sorsele. Vi åkte från Storuman igår eftermiddag så jag hann bara vara en kväll i Sorsele. Annandagen kör jag tillbaka och hämtar Marianne åsså kör vi till Mellanström. Resten av lovet kommer vi att vara där. Ingela kommer och besöker oss på nyår, det ska bli skitkul!

Måste bara berätta att jag har fått en ny favoritbutik… Äventyrsbutiken Hägglunds i Luleå har flyttat till nya, större lokaler. Vilken suverän butik! Den var bra redan innan flytten, men nu känns det inte fullt så inklämt och trångt. Om man är intresserad av uteprylar och befinner sig i Luleå måste man besöka denna affär! Hade jag haft obegränsat med stålars hade jag köpt allt! Minst! Wink

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card