Hög puls och blodvite

Idag på förmiddagen var jag och Peter och klättrade på klätterväggen i bollhallen. Peter har just köpt in ett par avancerade pulsklockor till skolan som vi hade tänkt testa… Här nedan ser ni hur min pulsprofil såg ut under en del av passet (jag glömde nämligen starta klockan från början…).

Pulsprofil

Som ni kan se så hade jag tidvis ganska hög puls, nästan max faktiskt… Tongue out Jobbigt värre. Jag lyckades dessutom börja blöda under klättringen, det är första gången det händer… Vänster lillfinger har lite mindre skinn numera. Som tur är så känner man det ju inte när man är på väggen, då ser adrenalinet till att man är lyckligt ovetande!

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card