We're in paradise!

[Svenska bokstaver saknas (av nagon konstig anledning Laughing ) om ni undrar varfor det ser sa konstigt ut…]

Ahhh… Detta ar paradiset! Klockan ar 08.19 och vi har just atit frukost pa hotellet. Innan dess kollade vi in stranden. Helt underbart! Stranden ar kritvit och kanns nastan som mjol. Ingen grovkornig Mellanstromssand har inte! Nu ska vi ta och utforska omgivningarna och sedan ska vi lagga oss pa stranden. Vi ar pinsamt vita… Cool

Det gar alldeles utmarkt att skicka sms till oss om man vill, men tank pa tidsskillnaden (svensk tid minus sex timmar). Vi ska forsoka halla telefonbloggen uppdaterad, sa kika garna in den med jamna mellanrum om ni vill se hur vi har det!

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Kommentar

  1. Lollo
    Publicerad 25 oktober, 2006 kl 02:36 | Permalänk

    Sååå mysigt ni kommer att få det! Njut nu ordentligt av att ni slipper oktoberrusket. Och kom ihåg att stänga av AC:n på natten, annars känner ni er snart som jag med min dunderförkylning, dvs ungefär så här :upset

QR Code Business Card