Klättringspremiär!

KlätterkitIgår var det klättringspremiär med de nya grejorna! När vi var i Stockholm i somras köpte jag ju ett nybörjarkit (se bilden) men jag har inte hunnit testa det på riktigt förrän nu. Allt kändes mycket bra! Eller, förresten, ingen ska påstå att det är skönt att ha på sig klätterskor… Wink Lite trångt är det faktiskt. Normalt har jag storlek 42-43 nånting, men klätterskorna är i storlek 40,5…

Klätterväggen här i Storuman har tre olika "leder" i varierande svårighetsgrad. En led är helt slät, en annan har en sluttande överdel och den sista har ett ordentligt överhäng ( = svårt!). Överhänget lyckades jag och Peter inte ta oss förbi, men det var kul ändå. Nu har man nånting att bita i… 

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card