Vapenfrossa

Sauer 205 Phantom

Sommaren är inte ens här och det är långt till hösten, men jag har redan börjat fundera på jakt. Framförallt funderar jag på om jag inte skulle ha tagit och köpt en älgstudsare. Johannes hittade ett vapen som ser rätt häftigt ut (se bilden), men om man kommer med den där bössan till jaktkojan i september så blir man nog skjuten på fläcken… Wink 

Om nån är intresserad av att köpa en kan jag meddela att den kostar 27.900:-, som hittat alltså!

Detta inlägg är publicerat i Utrustning. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

2 Kommentarer

 1. Johannes
  Publicerad 22 maj, 2006 kl 11:16 | Permalänk

  Förutom den där bössan så kan jag rekommendera denna: http://staffansvapen.blawebb.se/index.php?a=v&n=862&p=LNX103317

  En trevlig liten .50-kalibrig pjäs, älgen lär inte gå långt efter en sån träff iallafall :grin

 2. Lollo
  Publicerad 22 maj, 2006 kl 04:05 | Permalänk

  Finns ju inget kommentarfält i telefonbloggen, så jag får skriva det här istället: Nelson är ju ursöt! Jag smälte direkt 🙂 Bössan ovan kan jag nog inte uttala mig om dock!

QR Code Business Card