Löpning!

Löparsko från AsicsNu är löparsäsongen i full gång. Jag har hunnit vara ute ett par gånger, både på vägarna runt Mellanström och på elljusspåret i Storuman. Det har inte hunnit tina/torka helt på elljusspåret, så än så länge får man springa över några mindre snöfält och ibland får idka längdhopp för att ta sig över vattenpölar (mindre sjöar). Men kul är det! Konstigt egentligen att det kan vara så skönt att plåga sig själv…

Det är också kul att konditionen som man byggde upp med vinterns skidåkning verkar finnas kvar, till viss del iaf. Det handlar ju om delvis nya muskelgrupper man använder, så lite ovant kändes det första gången.

Jag har skaffat mig en pulsklocka, mest på skoj. Om man har någon egentlig nytta av den är väl tveksamt, inte jag iaf. Men viss information får man ju ut. Jag tänkte använda den för att hålla koll på mina "resultat" i spåret. Löptid och snittpuls är ju rätt intressant att dokumentera och se om det blir någon förändring.

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card