Umeå

Vi befinner oss för tillfället i Umeå. Torsdag och fredag var vi på fackkurs och lärde oss allt om yrkets rättigheter och skyldigheter… Tråkigt på ett sätt men väldigt intressant på ett annat. Dessutom betalade facket allt, både resa, kurs, hotell och mat (gratis är som bekant gott).

Nu sitter vi hemma hos Ingela och ser på video (Jagad). Vi är helt slut efter en hel dags shopping… Vi har ju tänkt göra om i vardagsrummet, så det har blivit en hel del inredningsinköp. Men lite annat har vi också hunnit med, exempelvis lite sommarkläder.

Imorgon bär det av hemåt igen. Vi ska göra en sista shoppingsväng till Strömpilen, men sen är nog plånboken tom…

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Kommentar

  1. Andreas
    Publicerad 12 maj, 2006 kl 09:29 | Permalänk

    Jag kan meddela att den här helgen blev inte helt billig…

QR Code Business Card