Danmark…

The North Face ZeitgeistJaha. Det blev ingen Featherlight… Frown Addnature hade inga på lager och att beställa hem från Danmark skulle ta för lång tid. Tråkigt, den verkade riktigt fin. Men nu beställde jag nåt annat istället, så jag känner mig inte helt nedslagen ändå. Cool Det blev en TNF Zeitgeist, en liknande modell som jag fick prova under fjällturen. Materialet (Apex) är helt underbart! Förhoppningsvis hinner jag få den innan jag och Mungon ska ut på vår extremtur…

Detta inlägg är publicerat i Bloggen. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

3 Kommentarer

 1. Mungon
  Publicerad 13 april, 2006 kl 02:07 | Permalänk

  Om jag var du skulle jag känna mig toknöjd med det köpet :grin Jackan ser otroligt trevlig ut. Dessutom är färgen \”lush green\” helt sjukt snygg.

 2. Andreas
  Publicerad 21 april, 2006 kl 12:04 | Permalänk

  Nu har Markus anlänt och han hade plockat upp tröjan i Sorsele. Den verkar mycket fin! Imorgon blir första testet…

 3. Andreas
  Publicerad 25 april, 2006 kl 09:25 | Permalänk

  Jag kan meddela att tröjan var helt suverän!

QR Code Business Card