Hemma igen…

Andreas på fjälletFjällturen är över för i år (ni har väl följt utvecklingen i telefonbloggen…?) och den avlöpte utan några större incidenter. Några trasiga bindningar som lagades med silvertejp var väl det värsta som hände, om vi bortser från elevernas oförmåga att dricka ordentligt! 

Vädergudarna var lite emot oss på torsdag och fredag, men onsdagen (och tisdagen för oss lärare) var i alla fall fin! Så vi har fått fina fjällbrännor, med brunda näsor/hakor/kinder och bleka pannor. Vackert värre…

Jag och kollegan Peter Fellbrink åkte den långa turen, vilket i år innebar ca 3.6 mils varierande åkning. Om vädret hade varit bättre på torsdagen skulle vi ha haft en vidunderlig utsikt, men nu var allt istället bara vitt…

Jag fick också prova på att dra en fullastad pulka, vilket var en ny upplevelse. Jag måste säga att det gick över förväntan! Skaklarna fäste jag i min nya ryggsäck och det funkade utmärkt.

Detta inlägg är publicerat i Bloggen. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card